Suur galerii: Armin van Buuren andis Õllesummeri ajaloo suurima lavashow (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

4.-6. juulini vältav linnafestival Õllesummer tähtistab oma 25. sünnipäeva suurejooneliselt. Alanud on festivali teine päev ning õlle-, hea seltskonna ning muusikasõbrad juba kogunevad. 

Eile hoo sisse saanud kolmepäevane linnafestival Õllesummer tähistas 25. juubelit 25-meetri pikkuse tordiga, millest said ampsu kõik külastajad. Teiseks päevaks on valmis seotud järgmine magus pala - õhtu peaesineja on mainekas Hollandi DJ ja prdutsent Armin van Buuren. 

«Tema lavashow saab olema hullumeelne – seda kinnitab nii meile saadetud tehniline raider kui ka varasemate etteastete kogemus. Van Buuren armastab oma publikut ning pika karjääri jooksul ei ole ta veel pakutava osas järeleandmisi teinud,» kommenteerib Õllesummer Festivali üks peakorraldajatest Tarmo Tuvike.

Grammy nominatsiooniga DJ veab iganädalast raadiosaadet A State of Trance, mida kuulab üle 37 miljoni kõrvapaari enam kui 84 riigist. Suurest edust kannustatuna on saade kasvanud ülemaailmseks üritustesarjaks. Armin van Buuren on välja andnud kuus täispikka albumit, millest viis on ilmunud tema kaasomandis oleva plaadifirma Armada Music alt.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles