Hull lugu! Põder jooksis Kadri Voorandi ja Mihkel Mälgandi autole ette

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
XII noorte tantsu- ja laulupidu. Laulupeo rongkäik. Kadri Voorand ja Mihkel Mälgand.
XII noorte tantsu- ja laulupidu. Laulupeo rongkäik. Kadri Voorand ja Mihkel Mälgand. Foto: LIIS TREIMANN / PM/SCANPIX BALTICS

Bassimängija Mihkel Mälgand jagas Facebookis postitust vägagi õnnelikust õnnetusest, kuhu tema ja lauljanna Kadri Voorand eile sattusid.

«Eile öösel oli saatus ja muud asjaolud jällegi meie poolel, sest juba teist korda elus toimus kokkupõrge põdraga,» alustas Mälgand oma postitust.

«Kuigi pauk oli kõhedusttekitav ja täissuuruses põder lendas kaarega üle auto, taarus ta hetke pärast rahulikus tempos metsa poole! Meile (autos viibis ka Kadri Voorand – toim) jäi mälestuseks pisut narmendav auto esiosa ning turses nimetissõrm! Iroonilisel moel sai sama sõrm kannatada ka eelmisel kokkupõrkel, kuid siis vajas pisut õmblemist!»

«Aga pole hullu, külm kott peale ja mõne aja pärast sõit Tartu suunas, et anda Kadriga duo kontsert Antoniuse õues,» lõpetab Mälgand oma postituse õnneks siiski positiivsel toonil. 

«Lõuna-Eesti on metsik kant,» kommenteeritakse mehe postituse all, mille peale vastab Mälgand: «Seda küll! Hetk hiljem kargas teele kährik ning madalstardis olid selle tee jooksul 4 kitse, veel üks põder, 2 jänest, koer, 2 kassi!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles