Tuntud eestlannad poputavad end looduslike maskide-koorijatega

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ajakiri Kroonika uuris tuntud eestlannadelt nende ilu saladuste kohta ning nii mõnigi neist tunnistas, et armastab üle kõige looduslikke, oma kätega kokku segatud maske ja koorijaid.

Näiteks ärimees Anders Tsahkna abikaasa, modell Annely Tsahkna (28) nahk on sile nagu beebipepu, sest sõbrannadega keeratakse köögis oliiviõlist, avakaadost, meest, pruunist suhkrust, meresoolast, kaerahelvestest, kohvi- või teepaksust, leivast, munast ja muustki kokku ilumökse, mil lastakse saunas imenduda.

Lisaks tunnistas Annely, et kasutab vaid looduslikku kosmeetikat ning tema ilu saladuseks on puhast toit, puhas vesi, puhas õhk, päike, meri ja meigivaba elu, kui välja arvata mõnele üritusele minek.

Näitleja Marilyn Jurman (25) kasutab aga oma vanaema retsepti - segab nahale kandmiseks kokku mee ja kaerahelbed.

Mett armastab oma nahale kanda ka Anna-Maria Galojan (29), kes segab 4 tl mett kokku 2 tl piimaga ning hoiab segu peal 10 minutit. Lisaks teeb ta juustele kord nädalas oliiviõlist maske.

Ka ujumisliidu president Evelyn Sepp (38) hindab looduslikke maske: «Olen päris suur saunataja ja selleks tarbeks ära proovinud sellised kõige lihtsamad saunamaskid nagu mee-soolasegu või kõige tavalisema kohvipaksu.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles