Millesse armus Venno Loosaar 15-aastaselt?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venno Loosaar koos pisipojaga.
Venno Loosaar koos pisipojaga. Foto: Jelena Rudi

Armastatud näitleja Venno Loosaar tunnistab, et kui ta poleks näitleja, siis tegeleks ta arvatavasti aktiivselt muusikaga. Kitarri armus ta juba 15-aastaselt ja väidetavalt kestab armusuhe siiani, vahendas Buduaar.


«Ma arvan, et oleksin mingil moel seotud muusikaga – see on mu teine kirg. Mulle meeldib kitarr. Sellesse ma armusin 15-aastaselt ära ja suhe kestab siiamaani,» vastas Venno  küsimusele, kes ta oleks, kui ei tegeleks näitlemisega. «Või siis kirjutaksin luuletusi,» lisas ta.


Vaatamata pikale näitlejakogemusele on Venno jaoks endiselt iga roll omaette väljakutse. Teha selline esitlus, millega jääks ta ise ja ka vaatajad-kuulajad rahule, on suur väljakutse ja proovilepanek. «Väljakutse on ka iga uudne pakkumine erinevasse keskkonda. Kas luua roll teatrisse, filmi, kuuldemängu, multifilmi. Minu jaoks on kõik esmakordsed asjad suured väljakutsed,» selgitas Loosaar ning lisas, et tema jaoks on samuti põnev see, kuidas ta uue pakkumisega hakkama saab.

Loe täispikka artiklit Buduaarist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles