Lahutust ootav Katie Price soovib neljandat korda abielluda

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katie Price.
Katie Price. Foto: Instagram/Instagram

Briti rinnakas glamuurimodell Katie Price, kes on veel abielus oma kolmanda abikaasaga, plaanib juba järgmiseid pulmi mehega, kellega ta on koos olnud alates maikuust.

40-aastane Price on hetkel veel ametlikult abielus Kieran Hayleri nimelisega mehega, kellega ta abiellus 2013. aasta jaanuaris. Kuid pärast viieaastast konarlikku suhet tahab Katie Price edasi liikuda ja veel enne kui lahutus on ametlik plaanib juba järgmiseid pulmi. Ja seda Kris Boysoni nimelise mehega, kellega naine on koos olnud alates maikuust, kirjutas The Sun.

Kris Boyson ja Katie Price
Kris Boyson ja Katie Price Foto: AFP / Scanpix

Nii Katie kui 29-aastane Kris on mõlemad öelnud, et nad tahaksid abielluda, kuid modell lisas, et ta teab, et treenerina töötav Kris ei ole tema jaoks see õige, kuid tunneb, et mees on praegu tema ainuke variant uuesti mehele saada.

Lisaks ei arva ka paarikese sõbrad, et nende keemia on tugev ka nende koduses elus, kuigi avalikult jätavad nad mulje, justkui nad oleksid teineteise külge liimitud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles