Oprah Winfrey presidendiametist: see tapaks mu

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oprah lahendas avokaadode hinnaprobleemi väga unikaalsel moel
Oprah lahendas avokaadode hinnaprobleemi väga unikaalsel moel Foto: Ian West / PA Wire/PA Images

Kui telemogul Oprah Winfrey andis selle aasta Kuldgloobuse auhindade ajal kõne, mis oli inspiratsiooniks paljudele inimestele, hakati spekuleerima, et Oprah võiks kandideerida 2020. aastal USA presideniks. Nüüd on aga naine need kuuldused ümber lükanud.

Rahva poolt armastatud Oprah Winfrey oleks paljude arvates suurepärane kandidaat USA presidendi kohale, sest Donald Trump ei saavat oma tööga hakkama. Kuuldused on aktiivsed olnud jaanuarikuust, aga Oprah lükkas need jutud hiljuti antud intervjuus ümber.

«Selles poliitilises struktuuris, kõik need mitte-tõed, kõik see jama, kõik räpasus, kõik see, mis tagatubades toimub, ma tunnen, et ma ei suudaks selle sees eksisteerida,» rääkis Oprah Vogue UK-le antud intervjuus. «Ma ei suudaks seda teha. See ei ole puhas äri. See tapaks mu.»

Oprah lisas, et kuigi ta ei kavatse poliitikasse siirduda, siis kavatseb ta siiski ahistamise ja diskrimineerimise vastu võidelda, kirjutas Fox News

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles