Sussexi hertsoginna Meghan püüdis oma kaasa kätt hoida, ent Harry andis talle huvitaval põhjusel korvi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sussexi hertsoginnat Meghanit tabas valus tagasilöök, kui ta püüdis avalikul üritusel oma abikaasa kätt hoida, ent viimane tõmbas käe eemale, vahendab The Sun. 

Videoklipis on näha, kuidas Meghani ja Harry käed korraks kokku puutuvad, ent seejärel tõmbab Harry kiiresti oma käe eemale. 

Kuigi võiks arvata, et Harry tegu oli inetu, järgis ta tegelikult vaid kuninglikku etiketti. 

Kehakeeleekspert Robin Kermode selgitas asja nii: «Kuninganna Elizabeth II hoiab väga harva avalikes kohtades oma abikaasa kätt ning teised perekonna liikmed jälgivad tema eeskuju.» 

Ta lisas: «Selge on see, et Kate ja William on emotsionaalselt väga lähedased, ent sellegipoolest ei näe nad vajadust seda tõestada luues füüsilist kontatki – eriti kui nad on avalikel üritustel.»

Kohmetu vahejuhtum Meghani ja Harry vahel võis tekkida alateadlikult, aga võis olla ka lihtsalt austusavaldus kuningannale, kes nende ees kõndis.

Fännid aga on sotsiaalmeedias asunud Meghanit kaitsma, kirjutades, et ta ei püüdnud Harry kätt hoida. «Jätke tüdruk rahule,» lisab veel teinegi fänn.

Sussexi hertsoginna Meghan on hiljuti pälvinud rohkesti pahameelt, sest kipub rikkuma kuniglikku etiketti. Näiteks istus ta kuninganna juuresolekul valesti, ristates oma jalad. Vaata sellest fotot galeriist!

Vaata ka videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles