Hanna Martinson proovib uut ametit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanna Martinsonil veel tööd jagub: kaks ministeeriumi ei toeta karusloomafarmide keelustamise eelnõu
Hanna Martinsonil veel tööd jagub: kaks ministeeriumi ei toeta karusloomafarmide keelustamise eelnõu Foto: Madis Sinivee

Mitmekülgne Hanna Martinson(25) on teinud edukaid ülesasteid filmimaailmas, lauljana, telesaatejuhina ja stilistina. Hiljuti proovist imagoloogiat õppinud copywriter ka maailmist, kuid seekord on Hannal käsil veel põnevam amet.

Hanna ütles Elu24le, et teda ei huvita väga, mis tema tulevik talle viia aasta pärast toob. «Selles mõttes, et ma ei taha teada, mida ma teen viie aasta pärast, see oleks igav. Kindlasti tahan areneda ja saada (veelgi!) paremaks ja lahedamaks inimeseks, kui ma praegu olen. Kindlasti ma ei sea endale mingeid eesmärke. Et kui mul viie aasta pärast pole kuut koera ja kaht Mersut, siis ma olen pettunud,» lausus Hanna Martinson.

Hanna Martinson oli ööklubis Angel DJ, äkki saab sellest peost alguse Hanna järgmine tähelend? Tegu oli üritusega Club Angel ööklubis Laev, mille dresscode oli valge ja valgustatud:

what a night✨#clubangel

A post shared by H A N N A (@hannamartinson) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles