Pildid ja videod: palju õnne sünnipäevaks, härra peaminister

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hip-hip-hurraa! Peaminister Jüri Ratas tähistab täna juubelit - 40. sünnipäeva ning tähtpäeva puhul meenutame piltide ja videote näol peaministri kõige värvikamaid hetki.

  • Netisensatsioon Toompealt: Ratas käitus nagu koerust täis koolipoiss:

Internetis levis ebatavaline vaatepilt riigikogu infotunnist, kus peaminister Jüri Ratas käitus nagu koerust täis koolipoiss. Sel ajal, kui majandus- ja taristuminister Kadri Simson vastas riigikogu 11. aprilli infotunnis EKRE saadiku Arno Silla küsimusele ühistranspordikeskuste teemal, lõbustas peaminister saalisolijaid. Ratas punnitas põski ning tembutas ülemeelikult. 

Facebooki kasutaja Põlva meemid on tegid videost ka oma tuunitud versiooni: 

  • Peaminister Ratas käis Rumeenias välisvisiidil, kus unustati ta nimi ja tagatipuks aeti Eesti lipp tagurpidi vardasse:

Republica kirjutas, et Rumeenia peaminister Jüri Ratase nime, tutvustades teda esiti vaid eesnime järgi. Mõni hetk hiljem sosistati talle ka Jüri Ratase perekonnanimi ning ta jätkas kõnega, lisades kiiruga juurde ka Ratase täisnime.

Ent see polnud veel kõik: pidulikul vastuvõtul heisati Eesti lipp tagurpidi ning peaminister Jüri Ratas pidi selle eest isiklikult hoolt kandma, et lipp ikka õigetpidi vardas oleks. 

Vaata videot: (alates 0.50)

  • Sõnumeid Rumniast: Jüri Ratase venekeelne videoülevaade ajas interneti irvhammastel suu kõrvuni:  

Facebooki rahvas võttis tuld Jüri Ratase videopostitusest, milles peaminister teeb venekeelsele publikule ülevaate valitsuse nädala tegemistest. Memo ettelugemine ei lähe just kõige libedamalt ning muuhulgas käime ära riigis nimega Rumnia. 

Venekeelse meelelahutusportaali Limon ajakirjanike hinnangul kõneles peaminister vene keeles üldiselt hästi ning on näha, et ta üritas väga. Kuid siiski läks Ratasel mõne sõna ja hääldusega nihu: näiteks sai Rumeeniast Rumnia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles