«Suure paugu teooria» näitlejanna Kaley Cuoco abiellus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaley Cuoco ja Karl Cook. 2016.
Kaley Cuoco ja Karl Cook. 2016. Foto: DANNY MOLOSHOK / REUTERS

Menusarjas «Suure paugu teooria» Pennyt kehastanud Kaley Cuoco (32) sõlmis pärast seistme kuust kihlust abieluliidu kallima Karl Cookiga.

Kaley ja Karl kohtusid Los Angelesis ning armusid esimesest silmapilgust. 2016. aasta märtsis sai neist paar, 2017. aasta novembris kihlatud ja käesoleva aasta juunikuu viimasel päeval, abikaasad. Karl palus Kaley endale naiseks naise 32. sünnipäeval. 

Altari ette kõndis ta kaunis valges pulmakleidis, hiljem vahetas selle välja vallatu, aga väga ški pitsilise pükskostüümi vastu. 

Naine on varem abielus olnud Ryan Sweetinguga. Abielluti 2013. aastal ja lahutati juba 2016. Kaley on edukas näitleja ning otsustas oma hinnanguliselt 100 miljoni dollari suurust netoväärtuse varalepinguga kindlustada. Ryan pöördus kohtu poole, paludes eks-kaasa toetust ja teatud suuruses see ka õnnestus. 

 

Dat smile ? ? @mrtankcook

A post shared by @ normancook on

 

Legally KCSQUARED 6-30-18 ❤️

A post shared by @ normancook on

 

Ok let’s party!!! #kcsquared ? ?

A post shared by @ normancook on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles