Kethi Uibomägi näitab kallimat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kethi Uibomägi
Kethi Uibomägi Foto: Liis Treimann

La la ladiese lauljanna Kethi Uibomägi tutvustab fännidele sotsiaalmeedias oma kallimat Võru abilinnapead Toomas Sarapuud. «Minu suurim toetaja ja motivaator mu vasakul käel,» kirjutab Kethi armsa piknikufoto alla.

Toomasega (35) on Kethi(29) koos olnud juba kaks aastat. Elu24-le rääkis Kethi, et nad kohtusid ühiste sõprade kaudu pimekohtingul. 

«Küsisin sõbra käest ja tema ütles, et väga hästi sobiks üks tuttav mulle, ma annan talle su numbri. Siis läkski mingi aeg mööda ja ta helistas mulle. Siis saimegi kokku. Minul olid sõbrannad kaasas, temal mingid enda sõbrad. Siis saime kokku ja ma vaatasin, et issand, kui lahe inimene,» rääkis Kethi.

Paar on kaugsuhtes «Kui saame kokku, veedame kvaliteetaega, ja kui minul on hõredam graafik, siis me näeme rohkem. Tema on tiheda töögraafikuga praegu. Linn vajab juhtimist ja inimesi peab aitama,» seletas Kethi Elu24-le. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles