Koomik Märt Koik: Kristiina Ojuland ära ürita näida nii kramplikult professionaalne, sest sa ei ole!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Ojuland - daam kes armastab kalleid riideid ja aksessuaare
Kristiina Ojuland - daam kes armastab kalleid riideid ja aksessuaare Foto: Mihkel Maripuu

Koomik Märt Koik analüüsis oma vlogis Kristiina Ojulandi püüet hakata juutuuberiks. Ekspoliitik alustas hiljuti oma Facebookis TV kanalit nimega OK TV, mis on koomiku sõnul igati ajast ja arust. «Kristiina Ojuland tuleb igale poole liiga hilja,» peab koomik tõdema. 

OK TV on Märt Koiki sõnul kohutava montaaži ja igava sisendiga kanal. Selle nimi viitab vanamoodsale televisioonile. «Kas asi on sinu laiskuses küsib koomik?» Teemad piirduvad rannailma kirjelduse, söömise, reisimise ja jõusaaliga. Kaadrid on igati nihkes ning Märt hoiatab, et Youtube`i tulles võivad tema videote alla tekkida kommentaarid stiilis: «Õpi filmima tont!»

Ojuland ütles TV3`le, et on mitu aastat oma TV´d plaaninud. «Milleks aga see veider platvormi hüpe Facebookist Youtube`i», ei saa Märt aru. «See oleks nagu su oma erakond viskab su välja, sest sa oled ilge madu ja sa teed siis uue erakonna,» toob koomik sarnase näite poliitikast.

«Kas Ojuland on oma ajast ees?» küsib koomik veel, kuna poliitik filmib oma videod vertikaalselt mõeldes vast, et tema vaataja näeb seda vaid telefonis: 

«Ära ürita näida professionaalne, sest sa ei ole,» lisab Märt ja soovitab Ojulandil rohkem vabalt võtta (relaxida). Kuid ta tunnustab sarnasust Tallinna TV´ga. Ja eriti meeldib koomikule, kuidas Kristiina tõstab Limp Bizkiti laulu järgi hantlit. «Sa oled kõikides oma tegemistes ebaõnnestunud, võib-olla sul veab elus jsut videoblogijana,» lõpetab Märt Koik oma video lootusrikkalt.

Vaata koomiku kriitilist videot SIIT:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles