VIDEO Kähmlus päikeseloojangul: poliitik Kristiina Ojuland läks naabrimehega koerte pärast kaklema ja lasi küüned käiku (23)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

End hiljuti bikiinifitnessiga tugevasse füüsisesse vorminud poliitik Kristiina Ojuland jagab sotsiaalmeedias šokeerivat videot, milles räägib, kuidas naaber teda ootamatult ründas. 

Poliitik oli just Eestisse tagasi tulnud ja lootis Ihasalus rahulikult puhata, kuid sattus hoopis füüsilise vägivalla ohvriks. 

Tüli tekkis sellepärast, et Ojulandi kaks väikest koera ründasid naabri last, kes sõitis jalgrattaga. «Mu naabrite lapsuke ei oska maal elada. Ta ei tea, et siin pisikesed koerad ongi lahti,» õigustab end Ojuland.

Kõrvalküla Neeme elanik Karin ütleb, et nende koertega on juba aastaid probleeme olnud. «Möödujate riideid on puruks puretud, mille peale Ojuland lasi kiirelt aia alumise ääre kinni ehitada, et koerad välja ei saaks. Ilmselt kuidagi ikkagi saavad,» kirjeldab ta.

Juhtumit kirjeldades ei suuda Ojuland ise kohati naeru pidada ning teeb video alguses sissejuhatuse oma värskele Facebooki telekanalile OKTV. Naaber väänas Ojulandi sõnul tema kätt, kuid poliitik andis korralikult vastu. «Ma ei ole ju lihtsalt niisama tüdruk, ma lihtsalt tõmbasin talle T-särgile augu sisse,» seletab Ojuland.

Paljud külaelanikud on veendunud, et nende armsate olevuste näol on tegu psüühiliselt haigete koertega:

 

Reims vaatab, kas Raims saab selle purjeka tàna vette

A post shared by Kristiina Ojuland (@kristiinaojuland) on

Ojuland näib juba esimeste kriitiliste kommentaaride peale närve kaotavat: «Kuulge, kõik teavad tõsiasja, et koerad hauguvad rataste ja mootorrataste peale. Kui ei oska maal elada, siis elage linnas!!!!» kirjutab ta.

«Ka meie pereliikmed on seal ühtviisi kannatada saanud, aga just nimelt meie oskame maal elada. Tundub, et proua peaks ise linna kolima,» leiab teine külaelanik.

Poliitik lubas videos kohe minna kiirabisse ja seal oma vigastuse fikseerida. Naabrite kiuste kavatseb Ojuland maal edasi puhata. «Mina ei koli kuhugi, isegi Itaaliasse mitte, kõigi teie kurvastuseks,» lisab ta. OKTVga plaanib poliitik peagi Youtube`i üle kolida.

Ojuland teatas peale kiirabis käiku Elu24-le, et läheb homme politseisse ja juhtunut praegu rohkem ei kommenteeri. Saatis oma vigastusest alloleva foto:

Kristiina Ojulandi vigastatud käsi
Kristiina Ojulandi vigastatud käsi Foto: Kristiina Ojuland
Kommentaarid (23)
Copy
Tagasi üles