«Siin on hullult külm!» Vaata, kuidas möödus uhhuduurlaste jaanipäev Uruguays

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Hanso ja brasiilia jalgrattur.
Hannes Hanso ja brasiilia jalgrattur. Foto: Hannes Hanso/ Facebook

Uhhuduuri seltskond on omadega jõudnud Uruguaysse ning üks reisisellidest, endine kaitseminister Hannes Hanso, jagab Facebooki vahendusel reisimuljeid. 

«Kohtusime rannikul brasiillasest jalgratturiga. Tal seljataga 17500 km Lõuna-Ameerikat...Õhtul jaanitule kõrvale sõime uruguay asado't ehk Uruguay grilli. Jube hea. Wend kokkas supi valgest kalast ja rannakarpidest. Siin on hullult külm!» kirjutab Hanso Facebooki postituses.  

Uhhuduur suundus oma viiendale rattaretkele. Sel korral Lõuna-Ameerikasse, et tutvuda kohapealse elu ja oluga. Ratastel võetakse ette taas mitu tuhat kilomeetrit ja liigutakse üha lähemale ettevõtmise sihtmärgile, jõuda ringiga tagasi Ulaanbaatarisse, kust kogu teekonda 2002. aastal alustati.

Uhhuduur on seltskond jalgrattureid, kes on võtnud ette ümbermaailmareise etappide kaupa. Seiklejate hulka kuuluvad: AK uudiste ankur Priit Kuusk ja tema edukast juhist vend Mart Kuusk, endile EL-i diplomaat Pekingis ja endine kaitseminister Hannes Hanso, endine Muhu Kalakohviku pidaja ja arhitekt Kristjan Prii, dokumentalist ja TÜ etnoloogia õppejõud Liivo Niglas ja kaitseliidu pressiohvitser Tanel Rütman.

Vaata SIIT, kuidas reisisellid Tallinnast minekule asusid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles