Uudo Sepa suvi tuleb ootamatult töine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uudo Sepp "Eesti otsib superstaari 2018"
Uudo Sepp "Eesti otsib superstaari 2018" Foto: Madis Sinivee

Eesti värskeim superstaar, saarlane Uudo Sepp jõudis eile esimest korda pärast superstaariks kuulutamist koju Saaremaale. Seitsmesed käisid temaga kaasas ja uurisid, kuidas ta jaanipäeva veedab ning kus saab teda esinemas näha.

Uudo elu on peale Superstaarisaadet olnud töine. «Ma olen avastanud enda ümber hästi palju ägedaid ja huvitavaid inimesi,» lisab laulja.

Uudo rääkis, et bändi saind nad kokku kahe päevaga ja esimene esinemine Saaremaal ongi tulemas. «Mul on isegi soojendusbänd,» ei suuda Uudo oma vedamist ära imestada.

Uudo isa on poja saavutuste üle väga rõõmus. Ta ütleb, et näeb nüüd poega isegi rohkem kui varem. «Läbi meedia,» täpsustab ta.

Jaanipäevaks lootis Uudo, et tuleb palju esinemispakkumisi, kuid kavatseb siis nende puudumisel hoopis puhata. Suvel plaanib noormees palju bändiproove teha ja loomulikult esineda. Ning teiste superstaari finalistidega Sissi ja Meriliniga plaanib Uudo koos võidureisile minna, kuid selle sihtmaa on veel lahtine.

Vaata videost, kuidas valmib pehme villanevaip ja milleks vaip Uudo meelest ideaalselt sobida võiks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles