Victoria Beckham lahutusest tingitud kõlakate tuules: ma proovin olla parim abikaasa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

44-aastane moelooja ja endine vürtsitüdruk Victoria Beckham rääkis avameelselt, kuidas ta jagab oma aega töö ja eraelu vahel. 

Victoria ja David Beckhami peres kasvab neli last: 6-aastane Harper, 13-aastane Cruz, 15-aastane Romeo ning 19-aastane Brooklyn. 

«Ma üritan väga-väga palju. Ma proovin olla parim ema,» sõnas Victoria ühel Forbes'i üritusel. Lisades: «Ma üritan olla parim naine ja ka parim professionaal. Kui ma jõuan koju, üritan alati telefoni koheselt käest panna ja oma laste ning Davidiga võimalikult palju aega koos veeta.»

Ta kiitis ka oma abikaasat Davidit, kellega ta on abielus olnud peaaegu üheksateist aastat. «Mul on mu imelise abikaasa toetus. Me tõesti oleme kõiges võrdsed, mis me kodus ning lastega seotuna teeme,» rääkis Victoria. «Kui mind ei ole, teeb just tema süüa ning kõik kooliga seonduva.»

Ka paari ametlik esindaja on kõik kuulujutud lahutusest ümber lükanud, väites et need on vaid väljamõeldised. «Meil pole mingit täiendavat teadet, ei mingit lahutust,» sõnas ametlik esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles