Kaasa kogub raha, et tema traagiliselt elu kaotanud naine saaks Eestisse maetud

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerty ja tema laps
Gerty ja tema laps Foto: Erakogu

Gerty on Eestist pärit naine, kes elas lühikese ajaga läbi mitu tragöödiat, kui surid tema ema ja vend. Depressioon ja stress olid tema jaoks aga liiast ning eelmisel nädalal naine murdus. Kuna naine elas Inglismaal, siis nüüd otsitakse raha, et tema põrm kodumaale Eestisse tuua.

GoFundMe leheküljel algatas rahakogumiskampaania Gerty lapse isa Daniel Chilcott, kes kirjeldas südantlõhestavalt, mis oli tema kallima üle piiri ajanud.

«Gerty on Inglismaal elanud kümme aastat. Viis aastat tagasi suri tema vend Eestis autoavariis. See tekitas ahelreaktsiooni ning aasta hiljem suri Gerty ema, kes oli tema kalju. Gerty isa oli tugev, kuid jäid sellele vaatamata täiesti üksi Eestisse, samal ajal kui Gerty proovis Inglismaal oma tütre pärast hakkama saada. Aga samal ajal ta tundis ennast kohutavalt halvasti, et tema isa üksinda Eestis elas, saades võimaluse oma tütart Gertyt ja tütretütart Bellat vaid kaks nädalat aastas näha. Peale selle, et ta varjas viimasel paaril aastal depressiooni ja stressi oma igapäevaelus ... otsustas ta eelmisel nädalal, et elu on liiga valus ja raske edasi elamiseks ning ta tegi, mis oli vajalik, et olla koos oma ema ja vennaga. Nende perel on hauaplats Eestis ja tema sooviks oleks sinna nende kõrvale maetud saada,» kirjutas Daniel.

Daniel püüab GoFundMe abil kokku saada 3000 naela, mis peaks olema piisav, et naise surnukeha tagasi Eestisse toimetada, et siin matused korraldada. 

Praeguseks hetkeks on kogutud 1,770 naela, kuid see kasvab iga paari minutiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles