Paljas Porgand: suhted ei ole mängimiseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merilin Taimre
Merilin Taimre Foto: Madis Sinivee

Paljas Porgand ehk Merilin Taimre (25) andis koos oma värske kallima Roometiga (24)  Sõbranna veebile eksklusiivse interjvuu. «Sel korral ei tulnud mulle teine deit kõne allagi, kui ma polnud temalt järele uurinud, mis on ta plaanid minuga,» rääkis blogija nende suhte algusest.

Roomet ei ole väidatavalt kursiski Palja Porgandi blogikirjutiste ja tegemiste detailidega, aga ta teab paremini kui keegi teine asja suuremat pilti. «Ta teab mu missiooni ja visiooni. Ja rohkem pole mu mõistmiseks vajagi,» lisab Merilin Taimre.

«Nagu öeldud, siis ma ei läinud teisele kohtingule ka mitte enne kui olin kindlaks teinud, mis plaanid tal minuga on ja mida ta tulevikult tahab,» räägib Merilin. «Ma usun, et suhted pole mängimiseks ning tuleks olla väga otsekohene ning upfront [aus, avameelne - toim.] selliste asjadega. Seega oleme sel teemal juba põgusalt rääkinud,» lisab kaunitar

Foto: Sander Ilvest

Loe täispikka intervjuud SIIT

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles