Eesti Laulu peaprodutsendiks sai Tomi Rahula

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti laul 2017 esimese poolfinaali melu ja fotosein, Tomi Rahula, Dagmar Oja ja Rolf Roosalu
Eesti laul 2017 esimese poolfinaali melu ja fotosein, Tomi Rahula, Dagmar Oja ja Rolf Roosalu Foto: Erlend Štaub

Eesti Laulu peaprodutsendiks valiti Tomi Rahula. «Tugev kontsert peab võrduma tugeva telesaate ja produktsiooniga,» avaldab kogenud muusik kokkuvõtvalt Eesti Laulu edasise arengu suuna. Samale kohale kandideerisid veel Danel Pandre ja Jarmo Seljamaa. 

ERR-i juhatuse liikme Urmas Oru sõnul on Eesti Laul ja Eurovisiooni lauluvõistlus Eesti Televisiooni suurima vaatajahuviga projektid ning on oluline, et see pakuks tippkvaliteeti nii sisult kui ka vormilt: «Tomi ideed, kuidas praegust Eesti Laulu edasi arendada olid meile väga sümpaatsed, sest neis olid hästi ühendatud tema asjatundlikkus muusikuna ning kogemus telesaadete tootmise köögipoolelt».

Tomi Rahula on muusikamaailmas pikalt tegutsenud nii dirigendi, klahvpillimängija, helilooja, arranžeerija kui ka mitmete muusikasaadete produtsendina. Ta juhatab koos oma ema, dirigent Lydia Rahulaga Tallinna Poistekoori, on mänginud enam kui 10 aastat kuulsas ansamblis Tanel Padar & The Sun klahvpille ning osalenud heliloojana mitmel korral Eesti Laulu võistlusel. 

Ka rahvusvahelisel Eurovisiooni lauluvõistlusel on tal Eesti esindamise kogemus. 1998. aastal Birminghamis oli Tomi Rahula üks esitatud laulu «Mere lapsed» autoreid. Lisaks muusiku elukutsele on Tomi Rahula ka litsentseeritud jalgpallikohtunik. 

Eesti laul 2017 esimese poolfinaali melu ja fotosein, Tomi Rahula, Anni Rahula
Eesti laul 2017 esimese poolfinaali melu ja fotosein, Tomi Rahula, Anni Rahula Foto: Erlend Štaub

Elamussaadete toimetuse juhi Karmel Killandi sõnul jääb üle vaid uue produtsendi meeskond kokku panna: «Aitame Tomil tema mõtted ellu viia, sest kõik teadmised suure telesaate tegemisest on meil majas olemas,» ütles Killandi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles