USA näitleja: minu lapsed võivad ülikooli vahele jätta ja videomänge mängida

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel McHale
Joel McHale Foto: AFP / Scanpix

USA koomik Joel McHael sõnas, et tema lapsed võivad ülikooli videomängude mängimiseks vahele jätta, seda aga juhul kui nad on piisavalt head, et teenida tohutul hulgal raha.

Videomängud on viimaste aastakümnetega saanud niivõrd populaarseks, et välja on kujunenud oma professionaalsete mängurite kogukonnad, kes mängimisega raha teenivad. Eriti tugevad on kogukonnad Lõuna-Koreas, Jaapanis, Saksamaal ja Hollandis. 

Näitleja Joel McHael arvab, et ka tema lapsed võiksid ühel päeval headeks mänguriteks saada, ning kui see juhtub, siis nad ei pea ülikooli minema, kirjutas TMZ. Aga selleks peavad lapsed olema väga head, sest tase, kus raha teenitakse, on kõrge ja sinna niismaa ei pääse

Sel hooajal on Fortnite välja pannud 100 miljoni suuruse auhinnafondi ja arvestades, kui kiiresti professionaalne mängimine areneb, siis võivad need summad veel suuremaks minna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles