Ehmatuslikult kõhnunud Johnny Depp tühistas pärast tervise kohta pärimist kõik pressikonverentsid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Näitleja Johnny Depp (54) näeb viimasel ajal tavapärasest kõhnem ja kahvatum välja. Fännid on mures - mis lahti. Kuigi pressiesindajate sõnul on kõik hästi, ägestus staar terviseküsimuste peale nõnda, et tühistas kõik järgnevad pressikohtumised.

Johnny Depp on bändi Hollywood Vampires ninamees ja hetkel mööda ilma ringi tuuritamas ja kontserte andmas. Avalikkuse mure ja tähelepanu staari tervise osas tekkis pärast seda, kui fännid pärast Venemaal toimunud kontserti ühes temaga pilte üles laadisid. Piltidel nägi mees ehmatuslikult kõhn ja kahvatu välja ning oli varasemaga võrreldes vaevu äratuntav.

Eriti suuri spekulatsioone on teinud Austraalia meedia, kes on avaldanud isegi kahtlusi, et staar põeb maksavähki. Johnny esindajad kinnitavad, et staar on kaotanud kaalu tahtlikult ning on parema tervise juures kui eales varem. Ometi on näitleja küsimustest ja teooriatest sedavõrd tüdinenud, et ei soovi pressiga enam üldse suhelda. Mitte ühelgi teemal. Kindel põhjus senini teadmata. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles