Kim Kardashian õpetas 22 aasta järel vanglast pääsenud naisele elutähtsa oskuse

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian.
Kim Kardashian. Foto: ANTHONY BEHAR/SIPA USA / Anthony Behar/Sipa USA

Tänapäeva kiiresti muutuvas maailmas on oluline teada, kuidas tehnoloogia muutub ja kuidas seda kasutada. Selle tõttu otsustas tõsielustaar Kim Kardashian vanglast vabastatud naisele näidata, kuidas SnapChatti kasutatakse.

Pärast seda kui Kim Kardashianil õnnestus USA presidenti Donald Trumpi veenda, et ta 63-aastase vanavanaema Alice Marie Johnsoni vanglast vabastaks, said kaks naist kokku ja Kim näitas Alice'ile, kuidas tänapäeva tehnoloogia arenenud on.

Kolme lapse ema Kim näitas Alice'ile, kuidas kasutada jänese ja hõljuvate südamete filtrit. «Alice ei olnud kundagi filtreid kasutanud ja ma otsustasin talle näidata, kuidas asjad käivad. Armastan sind, Alice!»

Alice itsitas selle peale ja vastas samaga, vahendas Metro.

Alice Marie Johnson sai eluaegse vanglakaristuse esmakordse narkokuriteo kordasaatmise eest. Ta veetis 22 aastat vanglas, kuni Kim Kardashianil õnnestust ta trellide tagant päästa. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles