Kevin Spacey naaseb pärast ahistamissüüdistusi filmiekraanile (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader seriaalist «Kaardimaja». Pildil Kevin Spacey ja Robin Wright
Kaader seriaalist «Kaardimaja». Pildil Kevin Spacey ja Robin Wright Foto: HANDOUT/Reuters/Scanpix

«Kaardimaja» staar Kevin Spacey naaseb pärast tema vastu esitatud mitmeid seksuaalse väärkäitumise süüdistusi taas ekraanile filmiga «Billionaire Boys Club», vahendab NME

2013. aastal alguse saanud «Kaardimaja» oli enne Spacey skandaali Netflixi kõige edukam sari. Möödunud sügisel, kui näitleja Anthony Rapp süüdistas Spaceyt aastakümnete taguses seksuaalses ahistamises, katkestas Neflix «Kaardimaja» tegemise ja lõpuks langetas otsuse, et Spacey kunagine tegevus ja käitumine mõjub nii sarjale kui nende firma mainele halvasti. Netflixi teatel kirjutatakse Spacey «Kaardimajast» välja ja temaga lõpetati igasugune koostöö.

Nüüd  osaleb Spacey filmis «Billionaire Boys Club», kus mängib päriselulist tegelast, petturit Ron Levinit. Filmis mängivad ka Taron Egerton, Emma Roberts, Suki Waterhouse ja Ansel Elgort. Sisult keskendutakse kiirelt rikastumise skeemile, millega varastel 80ndatel peteti Harvardi üliõpilaste perekondi Los Angeleses.

Vaata uue filmi treilerit SIIT:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles