Läbi ja lõhki ära uuritud Uudo Sepp ei väsi üllatamast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Oma värsket singlit «Võitmatu» ja paar sõna juttu vestmas käis Uudo MyHits hommikuprogrammis koos Piret Laose ja Indrek Vaheojaga. 

Eesti värskeimat ja järjekorras seitsmendat superstaari Uudo Seppa on nüüdseks uuritud ja puuritud igast võimalikust küljest. Tõdeb noormees isegi, et peaaegu kõik küsimused on nüüdseks ära küsitud. Ometi on säraval noormehel alati mõni põnev teema tagataskust võtta ning ei väsi üllatamast. Uudol lisaks mõnusale jutusoonele pakkuda ka võrratu anne lauluoskuse näol. Loo «Võitmatu» sai noormees niiöelda auhinnana ja kuni võitja välja kuulutamiseni kuulus see laul ühtmoodi mõlemale finalistile. Tulevaste laulude kirjutamisel soovib Uudo üha rohkem enda «kätt» sisse panna. 

Kogu intervjuud ja võrratut esitust saad järgi kuulata SIIT. Vaata kindlasti galeriist kui särav oli värske superstaar juba varahommikul!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles