Meghani seksikas minevik: vaata kelmikaid fotosid ajast, kui hertsoginna veel vaba oli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle, Sussexi hertsoginna.
Meghan Markle, Sussexi hertsoginna. Foto: Nils Jorgensen/Capital Pictures / JOR/Capital Pictures

Enne kuningliku perega liitumist oli Meghan Markle naine, kes teadis väga hästi, missugused on tema trumbid ning kuidas neid ära kasutada. Nüüd Sussexi hertsoginna tiitlit kandvast naisest on päevavalgele tulnud rohkelt seksikaid kaadreid. 

Paistab, et 36-aastasest hertsoginna on minevikus osalenud eriti vallatutes projektides, mis hõlmavad endas kehavõlude paljastamist ning rohkelt eriti seksikaid kaadreid: olgu tegu mõne fotosessiooniga meesteajakirja tarbeks või telesarjaga. 

Paljastavad kaadrid on suutnud tekitada aga uue skandaali, millega on seotud ka pints William ja Kate Middleton. Nimelt pildistasid paparatsod 2012. aastal puhkusel päikest võtnud Kate'i. Prints William ja Kate tundsid, et nende privaatsust on rängalt rikutud ning andsid asja kohtusse, vahendab The Sun.  

Nüüd leiavad aga advokaadid, et kuninglik pere käitub kahepalgeliselt: kui neid ei häiri Meghani seksikas minevik ning fakt, et fotod ja kaadrid internetis levivad, siis on ka Kate'i ja William'i kohtuasi ja valuraha nõue baseerunud täiesti valedele alustele.

Versailles'i apellatsioonikohus vaatab asja üle ning langetab otsuse. 

Vaba ja vallatu Meghan Markle'i seksikaid fotosid näed SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles