Armastus on ilus asi! Paljas Porgand leidis uue kallima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merilin Taimre.
Merilin Taimre. Foto: Ardo Kaljuvee / Erlend Štaub

Paistab, et blogija Paljas Porgand ehk Merilin Taimre on taas armunud ja jagab rõõmusõnumit ka oma fännidega, jagades sotsiaalmeedia vahendusel ülimalt romantilist fotot koos salapärase noormehega. 

Paljas Porgand postitas oma Instagram Story'sse foto, kus hoiab salapärase noormehe kaela ümbert kinni. «Kõige suurepärasem hing minu käte vahel,» kirjutab ta foto juurde. Kuigi pildil on tema väljavalitu nägu kaetud, on Kroonikale teadaolevalt tegemist professionaalse fotograafi Rasmus Kooskoraga.

Elu24le tulnud vihje kohaselt väisas Merilin Taimre aga nädalavahetusel Kalamajas toimunud tänavatoidufestivali koos noormehega, kelle nimi on Roomet Poom. Sama noormees tegi näiteks kaasa TV3 menusarjas «Litsid», kehastades male suurmeistrit Paul Kerest. 

Kaader sarjast «Litsid», kus Roomet Poom mängis Paul Kerest.
Kaader sarjast «Litsid», kus Roomet Poom mängis Paul Kerest. Foto: TV3 / ''Litsid''

Elu24 võttis tuntud blogijaga ühendust, ent Merilin jääb uuest peikast rääkides salapäraseks. «Kindlasti mitte,» vastab Taimre küsimusele, kas tegemist on Rasmus Kooskoraga. 

Kas Merilin nautis nädalavahetusel tänavatoidufestivali ikkagi Roometi seltsis ning kas võib olla, et hoopis Roomet on neiu uus silmarõõm? Nende küsimuste osas Merilin kommentaari jagama ei soostunud. 

Kuvatõmmis Paljas Porgand ehk Merilin Taimre Instagram Story'st.
Kuvatõmmis Paljas Porgand ehk Merilin Taimre Instagram Story'st. Foto: Paljas Porgand / Instagram
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles