Elu nagu filmis: sotsiaalmeedia staarid Juhani ja Katri räägivad, kuidas reisimise eest raha teenida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhani Särglep ja Katri Palm.
Juhani Särglep ja Katri Palm. Foto: Instagram

Seiklusjanuline paar teenib pea 10 000 eurot kuus, et näidata maailmale head elu ning pakkuda ahvatlevaid videosid maailmakuulsatele brändidele. Kõlab nagu unistuste töökoht? 

Maldiivid, Los Angeles, Tokyo, Ibiza, Bali - on vaid mõned eksootilised sihtkohad, kus Eestist pärit noored reisijad Katri Palm ja Juhani Särglep on viimaste kuude jooksul reisinud, vahendab «Seitsmesed». «Aafrikasse eil ole me veel jõudnud,» tõdevad noored. Oma koduranda Viimsisse satuvad nad harva. «Me olime vaid 60 päeva Eestis eelmine aasta,» täpsustas Juhani. 

Lugu algas siis, kui riidepoes töötav Katri ja filmihuviline Juhani hakkasid oma Dominikaani reisiks raha koguma. Nad tegid seal tasuta muusikavideo seni tundmatule Dominikaani artistile, millel on tänaseks 80 miljonit vaatamist. «See video läks viral,» seletab Juhani ja mainib, et sama palju vaatamisi on Justin Bieberi videotel. «Teeme sellest ajast ka oma Instagrami natuke tõsisemalt, me ei pane suvalisi fotosid sinna,» lisab Katri. Neil on tänaseks üle 100 000 jälgija üle maailma.

 

Summer I’m home ?

A post shared by KATRI KATS (@katrikats) on

Noored nimetavad end sisuloojateks. Nad reklaamivad tooteid läbi enda. Nad teevad videosid hotellidest, filmitehnika ja bikiinibrändideni välja. Lihtsalt nende lähenemine muudab tooted atraktiivseks. Nad on loonud klipi näiteks maailmakuulsale hotellile «Four Seasons». Adidas valis Katri oma esindusnäoks Eestis. Hiljuti kohtusid juutuuberid juhuslikult NÖEPiga ja lavastasid spontaanselt koos videoklippe.

Katri ja Juhani toonitavad, et nende tegemiste taga on suur töö. Esialgu tegid nad palju tasuta ja head tööd. «13aastased USA juutuuberid arvavad, et kõige eest võib raha küsida,» räägib Katri, kes on õnnelik, et sattus sellele teele, siis kui tundis, et on ise küps. Nad elavad küll oma unistuste elu, kuid teavad, et vabakutselise elu on alati ka ebakindel. «Mina tahan eluks ajaks jääda vabaks hingeks,» lausus Juhani «Seitsmestele».

 

I love you so muchiiiii @juhanisarglep

A post shared by KATRI KATS (@katrikats) on

 

Amsterdam diaries with @timberland_eu

A post shared by ⚡️JUHANI SÄRGLEP (@juhanisarglep) on

Vaata intervjuud videost:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles