Mallukas tutvustab sääsespiraali ja räägib telgi-romantikast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staarblogija Mallukas
Staarblogija Mallukas Foto: Facebook

Malluks ööbis seekord teist korda elus telgis, koos terve oma perega. Matkale ostis blogja kaasa sääsespiraali ja hunnikutes WC-paberit.

Esimene telgis ööbimine oli Malluka sõnul HipHop festivalil, kui paar oli alles värskelt armunud. Mallukas ütles, et üritas lihtsalt mehele muljet jätta, et talle meeldib ka telkimine. Seekord aga võetakse ette suurem retk. 

Suur osa ettevalmistuste ajast kulub aga pere kahele rotile, kellest üks on kaotanud varba ja loomaksed tuleb viia arsti juurde. Seal selgub, et valge roti saba on ka katki. Arst kirjutab neile välja valuvaigistid.

WC-paberit ostab Mallukas enne matka kokku suure hunniku, sest kardab, et metsas küpsetatud söök võib kõhule halvasti mõjuda. «Mõtle, kui kaua me peame veel vastu pidama, et lapsed saaks magama panna ja saaks sinuga romantikat tegema hakata», unistab tema kallim Kardo valjuhäälselt matkaromantikast.

«Malluka suvi»
«Malluka suvi» Foto: «Malluka suvi» / Kanal 2

Mallu perele omases lõbusas võtmes jagatakse ka praktilisi soovitusi suvisteks ettevõtmisteks. Mida matkale kaasa võtta, kuhu minna ja mida teha.

Vaata Malluka seiklusi järele SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles