Tõnu Trubetsky suhtles sensitiivi abil kaotatud kallimaga ning sai teada, miks traagiline õnnetus aset leidis (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Trubetsky: Metallica valis õige loo, oleksin ise sama otsuse teinud
Tõnu Trubetsky: Metallica valis õige loo, oleksin ise sama otsuse teinud Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Vennaskonna solist ja kirjanik Tõnu Trubetsky leinab ootamatult elu kaotanud elukaaslast. Lähedase lahkumisega leppimine käib kõigil erinevalt, nõnda on ka Tõnu leidnud viisi kuidas kallima mälestust endaga hoida.

13. aprillil juhtus traagiline õnnetus, kui Aasta vabatahtlikuks tituleeritud 33-aastane Liis Lille koduväravas auto alla jäi. Trubetsky ja Lille olid küll varem tuttavad kuid paarina jäi aeg üürikeseks - vaid loetud päevad viiest kuust rohkem.

Liisi mäletavad kõik kui hea südamega, tarka ja abivalmit inimest.

Aega kaotusega leppimiseks ja harjumiseks on olnud veel väga vähe, nõnda on mõistetav, et Tõnu pole senini veel täielikult edasi liikuda suutnud või mälestust Liisist enda igapäevaelust kustutada. Üllatuslikult on Tõnu leidnud viisi, kuidas varalahkunud kallimaga ühendust hoida ning sensitiivi abil kontakti otsides jõudis Tõnuni õõvastav teade teispoolsusest: «Liis sai surma satanistliku surmarituaali tulemusena.»

Loe täispikka artiklit Õhtulehest!

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles