INSTA TOP 10: enam kui 100 miljonit jälgijat ehk vaata, kes on maailma kõige suuremad instastaarid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ariana Grande
Ariana Grande Foto: Instagram / Instagram

Palju sind Instagramis jälgitakse? Kui päev tagasi esitles Elu24 kodumaiseid suurimad instastaare, siis nüüd on tõeliste gigantide kord: siin on kümme maailmakuulsust, kes troonivad Instagrami tipus!

  • Selena Gomez: Ameerika näitlejanna ja laulja, kelle tähelend algas Disney kanali noortesarjadest. 25-aastane multitalent on samuti ülimalt populaarse sarja «13 Reasons Why» üks produtsentidest. Jälgijate arv: 138 miljonit.
  • Võrdluseks: Eesti kõige suuremal instastaaril Tommy Cashil on 279 000 jälgijat.
Selena Gomez
Selena Gomez Foto: Instagram
Selena Gomez 
Selena Gomez Foto: Instagram/Instagram
  • Christiano Ronaldo: Portugali jalgpallur, peamiselt vasak ääreründaja, kuid on mänginud ka teistel ründavatel positsioonidel. Tippjalgpalluril on 4 last: kõige vanem on Cristiano Ronaldo Jr., kes on 7-aastane; kaksikud Mateo Ronaldo ja Eva Maria Dos Santos on 1-aastased ning pesamuna Alana Martina dos Santos Aveiro on 6-kuune. Jälgijate arv: 128 miljonit.
  • Võrdluseks: Ragnar Klavanil, kes mängib tippjalgpalliklubi Liverpooli ridades, on jälgijaid 261 000.
 

Good morning ☀️ ☀️ ☀️ ☀️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

  • Ariana Grande: 24-aastane näitleja ja muusik, kes alustas oma lauljakarjääri juba 13-aastaselt. Just Ariana Grande kontserdil pandi Manchesteris 22. mail 2017. aastal toime terrorirünnak. Jälgijate arv: 120 miljonit.
  • Võrdluseks: Eesti päris oma popstaaril Liis Lemsalul on Instagramis 62 700.
Ariana Grande
Ariana Grande Foto: Instagram / Instagram
Ariana Grande
Ariana Grande Foto: Instagram / Instagram
  • Beyonce: Ameerika laulja ja näitlejanna, tema tähelend algas tüdrukutebändist Destiny's Child. 36-aastase popstaari abikaasa on räppar Jay-Z, kellega neil on koos kolm last: Blue Ivy Carter, Rumi Carter, Sir Carter. Jälgijaid: 115 miljonit.
  • Võrdluseks: Eestis sarnaselt tüdrukutebändist tuntuks saanud Merlyn Uuskülal on jälgijaid 19 400. 
Beyonce
Beyonce Foto: Instagram / Instagram
Beyonce
Beyonce Foto: Instagram / Instagram
  • Kim Kardashian West: 37-aastane tõsielustaar, modell ja ettevõtja, kelle abikaasa on räppar Kanye West. Paari peres kasvab kolm last: North, Saint ja Chicago West. Jälgijaid: 112 miljonit.
  • Võrdluseks: Eestis resideeruval fitnessmodellil Erna Huskol, kel on peaaegu sama uhked kurvid kui Kardashianil, on Instagramis 42 600 jälgijat.
Kim Kardashian perega
Kim Kardashian perega Foto: Instagram / Instagram
Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: Instagram / Instagram
  • Taylor Swift: USA laulja, laulukirjutaja ja näitleja. 28-aastasel lauljanna kirjutab oma lauludele sõnad ise ja need on tavaliselt autobiograafilised. Ta ise on öelnud: «Kui sa kuulad minu albumeid, siis on see, nagu sa loeksid minu päevikut.» Jälgijate arv: 108 miljonit.
  • Võrdluseks: Pikalt Ameerikas resideerunud Kerlil, kes samuti sealset muusikamaailma vallutas, on Instagramis 73 500 jälgijat.
Taylor Swift 
Taylor Swift Foto: Instagram / Instagram
Taylor Swift 
Taylor Swift Foto: Instagram / Instagram
  • Kylie Jenner: tõsielustaar, seltskonnatäht ja modell. Teda teatakse kõige rohkem tõsieluseriaalist «Keeping Up with the Kardashians». 20-aastane Kylie ja tema räpparist poisssõber Travis Scott said hiljuti lapsevanemateks, paari perre sündis pisitütar. Lapse nimeks sai Stormi. Jälgijaid: 109 miljonit.
  • Võrdluseks: Kohalikul seltskonnatähel Grete Kleinil on jälgijaid 82 700.
Kylie Jenner.
Kylie Jenner. Foto: Instagram / Scanpix
Kylie Jenner 
Kylie Jenner Foto: Instagram / Instagram
  • Dwayne Johnson: Ameerika näitleja, WWE wrestler ja endine Ameerika jalgpalli mängija. Johnson on tuntud ka The Rock nime all. Jälgijate arv: 107 miljonit.
  • Võrdluseks: eestlasest Ameerika jalgpalli mängija ja endine kettaheitja Margus Hunt on küll Instagrami poolt ametlikult kinnitatud, ent jälgijaid on mehel 1652. 
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson Foto: Instagram / Instagram
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson Foto: Instagram / Instagram
  • Justin Bieber: Kanadast pärit muusik, kelle tähelend algas kord Youtube'i keskkonnast, on saavutanud oma edukuse väga noores eas. Bieber oli vaid 15-aastane, kui tema esimene album «My World» välja tuli. Jälgijaid: 100 miljonit.
  • Võrdluseks: Eesti ühel kõige nõutumal ja armastatumal artistil Karl-Erik Taukaril on Instagramis 35 800 jälgijat. 
Justin Bieber
Justin Bieber Foto: Instagram / Instagram
Justin Bieber
Justin Bieber Foto: Instagram / Instagram
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles