Mick Pedaja jätkab värske looga inimeste hingepõhjani liigutamist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mick Pedaja ning Sander Möldri värske singel "Fallin".
Mick Pedaja ning Sander Möldri värske singel "Fallin". Foto: Mick Pedaja / Promopilt

Muusik Mick Pedaja on tuntud oma hingestatud muusika poolest, mis märkamatult naha alla poeb ja spirituaalsele rännakule viib. Oma tuntud headuses on mees ühendanud jõud muusik Sander Mölderiga, et kuulajateni veel üks tõeline pärl tuua.

Sander Mölder on noor helilooja, DJ ja produtsent. Teekond muusikamaailmas sai Sandri jaoks alguse tšellomängijana. Tänaseks on noor muusik erinevates rollides ja koosseisudes esinenud mitmetel lavadel üle maailma. Sealhulgas näiteks Londonis Royal Albert Hallil ja Hispaania Primavera festivalil. 2014. aastal kirjutas noormees oma esimese ooperi, 2018. aastal näeb ilmavalgust EV 100 puhul kirjutatud ballett Paul Kerese elust. 2012. aastal ilmus väga menukaks osutunud sooloplaat «Matches».

Värske singel sündis ootamatust eluradade ristumisest. Sandri ja Micku koostööst valminud lugu «Fallin» on Micku kirjutatud ning Sander tegeles pigem produtseerimisega. ««Fallin» viib teid varajasest ja kargest hommikust inspireeritud kergele jalutuskäigule,» on noormehed oma loo kohta öelnud.

Kuula värsket ja karget lugu:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles