Suede`i uues muusikavideos teeb kaasa sarja «Blood Drive» staar

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brett Anderson
Brett Anderson Foto: WENN.com

Briti alternatiivrokibänd Suede avaldas uue muusikavideo oma palale «Invisibles». Videos teeb mõjuva rolli näitleja Marama Corlett, kes on tuntud sarjadest «Blood Drive» 

 «The Invisibles»on esimene singel bändi 21. septembril ilmuvalt kaheksandalt albumilt «The Blue Hour». Palas «The Invisibles» kuuleme orkestri seadeid Craig Armstrong’ilt, kes on bändiga varem koostööd teinud 1996 albumil «Coming Up».

Muusikavideo režissööriks on Roger Sargent ja selles teeb mõjuva rolli näitleja Marama Corlett, kes on tuntud sarjadest «Blood Drive» ja BBC draamast «The City and the City».

Suede uus LP« The Blue Hour» on viimane osa kolmest albumist, mis on salvestatud bändi taasühinemisest saati ja 2013 Bloodsports ilmumisest. Album on täiendatud mõningate teemadega hiljuti ilmunud Brett Anderson’i memuaarist «Coal Black Mornings».

Suede’i eelmine stuudioalbum «Night Thoughts» ilmus suurte kiiduavalduste saatel 2016. aastal ja jõudis UK albumite edetabelis 6’ndale kohale.

Bänd on valmistumas septembris ja oktoobris toimuvaks Euroopa tuuriks. Peale «The Invisibles», plaanib Suede avaldada uue laulu iga kuu kuni «The Blue Hour» ilmumiseni 21. septembril.

Vaata värsket videot SIIT:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles