NÖEP teeb Berliinis karjääri: mul on lihtsalt jopanud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Kõpper
Andres Kõpper Foto: Mihkel Maripuu

«Radar» saatis NOËPi kaameraga tema Pariisi ja Berliini kontsertidel. Ja uuris, mis on temas nii erilist. «Mul on lihtsalt jopanud,» ütleb tänapäeva üks populaarseimad Eesti muusikuid Andres Kõpper ehk NOËP ise.

«Olen saanud mitu kirja, et piletid on välja müüdud,» ütleb Kõpper vaadates pisut uskumatu ilmega oma telefoniekraanil olevaid sõnumeid. Kontsertpaigaks on Pariisis asuv Orsay muuseum, mille ballisaal mahutab 800 inimest. Arvestades, et see on NOËPi esimene esinemine Pariisis ja samahästi võiks saalis olla ainult kolm inimest, on tulemus uskumatult vägev. Selle taga on suur töö, aga mitte ainult.

«Ei tasu üldse alahinnata õnnefaktorit,» kommenteerib NOËP oma karjääri Berliinis, legendaarse teknomeka Berghaini klubi hoovis tund enne oma Berliini kontserdi algust. 

NOËP viis vaataja humoorikate kommentaaridega läbi kahe Euroopa pealinna ja tegi ka kiire keeltekooli, mis aitab kindlasti kõiki reisihuvilisi, eriti neid, kes soovivad sakslastega rääkida kiirabiautodest. Pariisis käis NÖEP koos pruudiga Disneylandis. «Pariis on nagu Tallinn, ainult veidi suurem ja siia on lihtsalt lisatud Eiffeli torn ja Louvre,» leiab NÖEP. 

NÖEPi esindab sama agent, kes WOODKIDI. Muusikaagent ütles «Radarile»: «NOËP saab maailmas sama kuulsaks nagu ta on Eestis praegu.» Vaata intervjuud NÖEPi agendiga  SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles