Skandaalne miss Laura Kõrgemäe on sotsiaalmeedias tagasi ning kogub kiiresti populaarsust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Kõrgemäe
Laura Kõrgemäe Foto: Instagram

Skandaalne seltskonnatäht ja endine miss Laura Kõrgemäe, kes eelmisel aastal sattus väidetava kupeldamise eest paraja supi sisse, on sotsiaalmeedias tagasi. Veelgi enam - peaaegu üleöö on tema Instagrami kontole tekkinud väga suur jälgijaskond.

Paistab, et endise missi ja Invidia modelliagentuuri omaniku tegemiste vastu tunnevad huvi väga paljud inimesed, sest ainuüksi Instagramis on tal nüüdseks peaaegu 10 000 jälgijat. Võrdluseks: «Kuuuurija» saatejuhil Katrin Lustil ja Kanal 2 ilmatüdrukul Madli Vilsaril on näiteks veidi üle 2000 jälgija. Ka hoiavad kauni eksmissi tegemistel silma peal sellised kuulsused nagu Daniel Levi Viinalass, Mirjam Väljaots, Katrin Lust, Margus Hunt jne.

Paistab, et ka Laural endal on hea meel taas tagasi olla, sest ta postitas oma Instagram Story'sse foto, kuhu kirjutas: «hea on tagasi olla».

Kuvatõmmis Instagram Story'st
Kuvatõmmis Instagram Story'st Foto: Instagram/ Laura Kõrgemäe

Kõrgemäe sattus taas tähelepanu keskpunkti sel nädalal, kui Katrin Lust postitas temaga koos Instagrami pildi, mille pildiallkirjaks kirjutas: «Mida on Laural kõige kohta rääkida, näed juba sügisel!»

Foto teenis kiiresti rohkelt tähelepanu, seda ka negatiivsete kommentaaride näol. Seetõttu asus äsja sotsiaalmeediaga liitunud Kõrgemäe end seal ka usinasti kaitsma: «Minu lugu ei tule udutatud näo ja moonutatud hääle ja veel rohkem moonutatud tõega. Ma pole vajanud aega millegi välja mõtlemiseks, vaid usun, et kasutasin seda aega targasti kogudes tõendeid, mis kõik ka avalikuks tulevad.»

«Karma on üks kummaline asi... ta saab su varem või hiljem kätte. Minu huvi pole kellelegi kätte maksta. Vaid minu soov on tõde kõigile nähtavaks teha. Meedia ei saa hävitada kellegi ausat ettevõtet koos minu ja mu lähedaste eludega ilma tagajärgedeta. Aga tark ei torma. Ma ei vaja ei täna ega tulevikus ühegi meediakanali vabandust. Proovigu selle vabandusega seitse kuud ilma tööta ellu jääda. Küll aga oleks vägagi teretulnud valetanud neidude vabandus, ehk mina ikkagi andestan neile, kes teab?!» kirjutas Kõrgemäe. 

2017. aasta 18. oktoobril läks «Seitsmeste» eetrisse TV3 ajakirjanik Keili Sükijaineni toimetatud skandaalne lugu, milles spekuleeriti eksmiss Laura Kõrgemäe kahtlaste tegemiste üle.

Videos astusid anonüümsetena üles tüdrukud, kes läbi Laura Kõrgemäe loodud Invidia agentuuri ilusate lubadustega Ameerikasse saadeti. Kohale jõudes olid tüdrukud olukorras, kus rikaste meestega luksuskaupade ja raha eest vahekorda astuma survestati. 

Üritustele promootoreid, tantsijaid ja modelle vahendava agentuuri Invidia lõid 2014. aastal Laura Kõrgemäe ja meigikunstnik Kerstin Koort, kes ehitasid firma üles nii-öelda olemasolevale «juriidilisele karkassile». Vajalikud vahendid saadi Teet Järveti ja Laura tolleaegse kallima Erik Karu abil. Erik Karu kuulus agentuuri loomishetkel ka ametlikult omanikeringi. Praeguseks kuulub juhtkonda vaid Laura.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles