Vihast nõretav järelehüüe: maailm on ilma sinuta parem paik

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kathleen Dehmlow
Kathleen Dehmlow Foto: Kuvatõmmis/Youtube

USAs Minnesotas Springfieldis suri möödunud nädalal Kathleen Dehmlow, kelle pere avaldas kohalikus lehes mitte just kõige sõbralikuma järelehüüde.

Pere teatel on maailm ilma 80-aastasena surnud naiseta parem paik, kirjutab Daily Mail.

Redwood Falls Gazette avaldas pere kirjutise, mille kohaselt sündis Kathleen Dehmlow  (neiupõlvenimega Schunk) 19. märtsil 1938 Wabassos Joseph ja Gertrude Schunki perre.

Ta abiellus 1957. aastal Dennis Dehmlow’ga, kellega sai kaks last, Gina ja Jay.

Kathleen Dehmlow
Kathleen Dehmlow Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Viis aastat hiljem jäi ta oma abikaasa vennast Lyle Dehmlow’st rasedaks, Kathleen ja Lyle lahkusid Minnesotast ja asusid elama Californiasse, kus nende laps sündis.

Paar. Pilt on illustreeriv
Paar. Pilt on illustreeriv Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Wavebreakmedia ltd/Scanpix

«Ta jättis maha oma mehe ning lapsed, Gina ja Jay, keda kasvatasid ta vanemad, Joseph ja Gertrude Schunk. Kathleen suri 31. mail 2018 Springfieldis. Ta lapsed Gina ja Jay teda ei leina ja nende arvates on maailm ilma nende emata parem paik,» seisab pere kirjutises.

See järelehüüe jõudis Twitterisse, kus seda on agaralt jagatud ja kommenteeritud.  Seda lugenute sõnul oli tegemist vihast ja põlgusest nõretava kirjutisega, mille kohaselt lapsed ei andestanud emale, et ta nad maha jättis.          

Pere palvel ilmub see järelehüüe Redwood Falls Gazette’is 4.–8. juunini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles