Nädalavahetusel saab Club Atlantises näha tõelisi staare!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetusel saab Club Atlantises näha tõelisi staare!
Nädalavahetusel saab Club Atlantises näha tõelisi staare! Foto: Club Atlantis
Sel reedel astub klubis üles maailmakuulsa Austria tantsumuusika trio Global Deejays liige DJ Taylor, laupäeval aga muudab ostuelamuse  unustamatuks suur Atlantise välikohviku avamise afterparty Staarid Baaris ft. Maire Aunaste!
Club Atlantisel on rõõm tõdeda, et üle pika aja näeb Tartus laval jälle üht maailmamastaabis tegijat - selliste hittide nagu The Sound of San Fransiso, What a feeling, My Friend autorit DJ Taylorit. Peol astub üles ka meie enda kodumaine, vaieldamatult osav plaadikeerutaja DJ Sin-Sin. Pakume parimat pidu, parimat tantsumuusikat ja odavamaid jooke!
 
Maire Aunaste aga on tõeline seltskonnadaam, palavalt armastatud või vihatud, aga ometigi kõigile tuntud. Oma särtsakate repliikide ja oskusliku inimestetundmisega muudab ta sel ööl baarist joogi ostmise täiesti omaette elamuseks, mis paneb kohmetuma kõik need, kel käis peast läbi mõni vanusteemaline mõte. Kui ei usu, tulge ja veenduge ise. Puldis DJ Marek Talivere ning baaris Aunaste Special Shot vaid 1€!
 
Tule ja pidutse koos staaridega!
 
Lisainfo: www.atlantis.ee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles