Hanna Martinson: Tinder tundus mulle nii vale asi, et välimuse järgi otsustada, kas sa hakkad inimesega suhtlema või mitte

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanna Martinson
Hanna Martinson Foto: Madis Sinivee

Hiljuti Elu24-le sügava ja pika intervjuu andnud näitleja Hanna Martinson rääkis, et ta kohtas oma praegust kallimat Tinderis ning kuigi ta ei arvanud sellest alguses kuigi palju, siis on õnnelik, et sõbrannat kuulda võttis, sest muidu ta ei oleks oma elukaaslast kunagi kohanud.

Hanna Martinsoni vastus küsimusele, kus ta oma praegust elukaaslast kohtas:

«Minu jaoks on see väga äge. Ma küll ei tea, mis seal tänapäeval toimub, aga nagu ma olen kuulnud, siis mitte väga palju. Kunagi, kui minu kursaõde seda kohta mulle tutvustas, siis see tundus mulle väga jube. Sa vaatad pilti ja otsustad, kas ei või jaa. See tundus mulle nii vale asi, et välimuse järgi otsustada, kas sa hakkad inimesega suhtlema või mitte. Samas, olles õppinud reklaami, tean ma, et sa pead tegema end igas asjas nii-öelda söödavaks, et silma jääda. Sa pead väga kavalalt seal kanalis käituma. Seda saab võtta palju lahedamalt, kui see tundub.

Ma ei häbene kunagi öelda, et ma seal kanalis kellegagi kohtusin. Tänapäeval teevad inimesed nii palju asju ja käivad igasugustes kohtades, et ma arvan, et ma ei oleks temaga üldse kohtunud, kui me ei oleks seal kohtunud. Ja mul on selle üle väga kurb meel. Aga siis ma ei oleks ka ju teadnud, et ma sellest asjast ilma jäin.

Tinder on minu jaoks väga geniaalne võimalus kohtuda inimestega nendel, kellel on kogu aeg kiire. Ka siis kui sa ei jõua kuu aega välja, kui sul ei ole aega olla sotsiaalne. Ka siis sul on võimalus inimestega kohtuda. Pluss, see ei kohusta sind ju mitte millekski. Kui sulle ei meeldi, siis sa võid nad ära kustutada. Ma arvan, et ma olen väga empaatiline inimene, ja ma vahest suhtlen isegi inimestega, kuna ma ei oska neile öelda, et ma ei taha sinuga enam suhelda. Mina küll kedagi ära ei kustuta, aga seal on selleks võimalus. Me elame 21. sajandil. Mul ei ole sellist asja, et ma armun silmadega. Ma pean mingite muude kohtadega armuma. Ma ei oska öelda. Tinder on äga ja that’s it

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles