Laura Kõrgemäe lõpetas vaikimise: minu lugu ei tule udutatud näo ja moonutatud häälega

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Kõrgemäe
Laura Kõrgemäe Foto: Jenni Korjus

«Kuuuurija» saatejuht Katrin Lust sai eelmisel nädalal kokku skandaalse endise modelli Laure Kõrgemäega, kellest viimane sattus eelmise aasta lõpul suurde kupeldamisskandaali. Laura sai Lustiga kokku, et talle enda versioon loost ära rääkida.

Kuid pärast seda, kui Katrin Lust postitas Laura Kõrgemäest Instagrami pildi, hakkasid paljud inimesed raevukalt Laurat kritiseerima ja teda kõiksugu pattudes süüdistama. Inimestele on vastuvõetamatu, et Laura Katrin Lusti saates üles astub ja nii-öelda enda lugu räägib, kuna nemad on ajakirjanduses kirjutatu mõjul Kõrgemäe juba süüdi mõistnud.

Laura Kõrgemäe aga on otsustanud kriitikutele vastata, kuna ei jõua nende avalikku solvamist ära kuulata.

Laura Kõrgemäe kirjutas Lusti Instagrami: «Minu lugu ei tule udutatud näo ja moonutatud hääle ja veel rohkem moonutatud tõega. Ma pole vajanud aega millegi välja mõtlemiseks, vaid usun, et kasutasin seda aega targasti kogudes tõendeid, mis kõik ka avalikuks tulevad. Karma on üks kummaline asi... ta saab su varem või hiljem kätte. Minu huvi pole kellelegi kätte maksta. Vaid minu soov on tõde kõigile nähtavaks teha. Meedia ei saa hävitada kellegi ausat ettevõtet koos minu ja mu lähedaste eludega ilma tagajärgedeta. Aga tark ei torma. Ma ei vaja ei täna ega tulevikus ühegi meediakanali vabandust. Proovigu selle vabandusega seitse kuud ilma tööta ellu jääda. Küll aga oleks vägagi teretulnud valetanud neidude vabandus, ehk mina ikkagi andestan neile, kes teab?!»

Lisaks sellele pidid Laura Kõrgemäe end ka Facebook Messengeris kaitsma.

Laura Kõrgemäe vastus
Laura Kõrgemäe vastus Foto: «Kuuuurija»
Laura Kõrgemäe vastus
Laura Kõrgemäe vastus Foto: «Kuuuurija»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles