Kas tulevane Eesti superstaar? Uudo Sepa uskumatu tähelend (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alles see oli kui Uudo Sepp astus esimest korda tänavuste superstaarikohtunike ette, rääkis põllumajandusest ja ajas Mihkel Raual juhtme kokku. Nüüd on noormees superfinaalis. Vaatame lähemalt, mis on Uudo Sepa fenomen.

Tegelikult kandideeris Uudo Sepp juba 2015. aastal Superstaari saatesse. Noormees sai toona teise vooru edasi, tänavu läks tal aga hoopis paremini. «Unistus on vaja täita, muidu terve elu kriibib südames ja sellist elu ma ei taha,» rääkis Uudo enne uut kandideerimist Saartelehele.

Kui Sissi kaotab mõne fännipoisi hääle sellega, et on avalikult suhtes oma peikaga, siis Uudo on täiesti vallaline kutt. Uudo kirjeldas Tv3le oma ideaalset kohtingut järgmiselt: «Inimesed saavad kokku, jalutavad ja söövad.» Uudo usub, et söömine avad inimesi on nn ice breaking. Peale söömist jalutaks ja jutustaks Uudo veel, et tütarlast tundma õppida. «Oluline on, et tüdruk ei hakkaks meest kohe maha tegema,» pakub Uudo vastuseks reporteri küsimusele, mida tüdruk peaks deidil kindlasti vältima. 

Instagramis on Udol juba 8247 fänni, kas nad kõik homme ka helistavad ja hääletavad, selgub finaalis. Hiljuti ütles Udo TV3le veel, et elab juba oma unistuste elu. Glamuur tundub uus ja põnev ning kuulsuski ei hirmuta teda. 

 

Päev läbii ja söömaa!! ?

A post shared by Uudo Sepp (@uudosepp) on

Sõbralik Saarema poiss Uudo Sepp on võitnud vist pea kõigi saate vaatajate südamed. «No Uudo välja ju ei kuku - juba muusikavälistel põhjustelgi, laulgu halvasti või hästi,» leiavad fännid. Uudo Sepp ei näe esmapilgul välja küll kui klassikaline kaanepoiss, kuid vaatajate südameid murrab ta nagu loogu just tänu oma siirusele ja ehedusele. Ja tema lauluhääl on loomulikult mega*. (*kui kasutada tänavuste superstaarikohtunike meelisväljendit)

21aastane Uudo elab Kuressaares ja käib igapäevaselt sõbral abis veistekasvatusel. Uudo mängib kitarri, trumme ja veidi klaverit, aga ka kannelt ja viiulit.

Noormees kirjutab käigu pealt laule kõigest, mis ette tuleb, ning käib igal võimalusel esinemas. Oma improviseerimisande avastas ta ükskord, kui oli ühe laulu sõnad ära unustanud ning pärast seda sünnib tema looming kohapeal ja otse südamest.

«Armastan ja teen südamest seda, mida ma teen, ja tean, et mu koht on laval. Olen eluaeg pingutanud selle nimel, et saaksin oma muusikat arendada ja jagada. Mu armastus on muusika ja selle tegemine ja eriti selles elamine,» ütles Udo

"Eesti otsib superstaari" Uudo Sepp
"Eesti otsib superstaari" Uudo Sepp Foto: Madis Sinivee

«Ma olen kõigest laule teinud – partidest, isegi veistest – kõik, mis tuleb ette! Sünnipäevadel olen isegi küsinud teatud asju, mis lähevad selle inimesega kokku ja improviseerinud. Hästi äge on teha teistest laule ja improviseerida seda, mis südamesse tuleb!» sõnas Uudo Sepp TV3le. Homme õhtul Superstaarisaate superfinaalis Saku Suurhallis selgub, kui mitmele eestlasele Uudo ise südamesse pugenud on.

 

Arstid ütlesid võta rahulikult aga ma pole rahulikuks loodud ?

A post shared by Uudo Sepp (@uudosepp) on

Vaata Uudo Sepa esinemisi järgi SIIT:

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles