Mallukas oma lapse kohta: las jookseb ära, novembris saame niikuinii uue

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blogija Mallukas perega.
Blogija Mallukas perega. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Populaarne blogija Mallukas on juba aastaid oma elu avameelselt lugejatega jaganud. Praegu viienda pereliikme ootel olev naine avab telesaate vahendusel nüüd ukse oma koju ja pärisellu, ikka sama ausalt ja tsenseerimata.

Populaarne blogija «Mallukas» ehk Mariann Treimann on oma ausate ja julgete väljaütlemistega võitnud paljude kodumaalaste südamed. Loomulikult saab avameelne naine ka palju kriitikat kui oma elu kogu selle tsenseerimata reaalsuses, teistega jagab. Omapäraselt sünge huumorisoonega Mariann ning ülipositiivne abikaasa Kardo moodustavad üksteist humoorikalt täiendava koosluse. 

Peres kasvab lisaks Marile ja Lendele praegu veel Marianni kõhus elav, novembris meie sekka oodatav perelisa. Kodu jagatakse veel koera Lotte, kassi Kure ning kahe roti Vello ja Olaviga. Täna õhtul jõuab saate «Malluka suvi» esimene osa ekraanile. Avaepisoodis tehakse põgus kokkuvõtte sellest, mis viimast suve neljaliikmelise perena, ette võtta plaanitakse.

Kardo avaldab soovi külastada festivale, mille peale Mariann vaid silmi pööritades põhimõtteliselt «ei» ütleb: «Ühesõnaga, me teeme sel suvel hästi palju asju, mida mina tahan ja mitte ühtegi nendest, mida Sina tahad teha,» naerab ta.

Esimeses episoodis lükkab pere sõprade ja lähedaste keskel suvele hoo sisse ning lõbusa suvealguspeoga tervitatakse ees ootavaid seiklusi. Lastel on lõbus ja täiskasvanutel vaat, et rohkemgi. 

Saate jooksul saab näha, kuidas Kardo riietab end roosaks pantriks ja elevandiks, ning Marianni tiigriks ja krokodilliks. 

Perekond Mallukad käivad poes peo jaoks materjali ostmas. Ühel hetkel ütleb kuulus blogija, et tal ükskõik, et üks tema lastest ära jookseb, kuna novembris saavad nad nagunii uue. 

Ühel hetkel kui Marianne kooki teeb ajab tema vanim laps oma isa kaameramehega segamini.

«Kuule, mine kutsu oma isa,» sõnas Mallukas. «Kus su isa on?»

«Siin,» vastas tüdruk ja osutas neid filminud kaameramehele.

«See ei ole sinu isa,» parandas blogija. «See on mingi võõras mees.»

Vaata, millise kergusega klopsib Mariann kondiitriauhinna väärilise koogi kokku ja kuidas 40 minutit enne peo algust alles korraldama hakati, millised kostüümid valiti ja kes paljastas enda salaande.

Saate lõpus korraldab Mallukas suure peo oma lastega sõpradele, kellele jagatakse ka peomängude võitmise järel auhindu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles