ELU24 BLOGI: Eesti 7. superstaar on Uudo Sepp

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib superstaari superfinaal Saku Suurhallis
Eesti otsib superstaari superfinaal Saku Suurhallis Foto: Konstantin Sednev

Täna astusid «Eesti otsib superstaari» finaalis võistlustulle kaks allesjäänud finalisti – Sissi Nylia Benita ja Uudo Sepp. Võitjaks osutus Uudo Sepp. Elu24 kajastas sündmust otsepildis ja -blogis.

Seekord oli heitlus väga tasavägine, ütles saatejuht Karl-Erik Taukar ja teatas et Eesti järgmine superstaar on Uudo Sepp.

Lisaks staarisaate finalistidele esineseid täna eelmiste hooaegade võitjad Ott Lepland, Liis Lemsalu, Jüri Pootsmann, Elina Born ja Getter Jaani. Kohtunikelauas istuvad sel hooajal viimast korda Mihkel Raud, Eda-Ines Etti ja Koit Toome.

Saku Suurhallis astusid peale kahe superfinalisti publiku ette taas kõik staarisaate hooaja finalistid, kelleks on Jennifer Marisse Cohen, Jaagup Tuisk, Merilin Mälk, Hele-Mai Mängel, Rauno Gutman, Carlos Ukareda, Helis Järvepere-Luik ja Anette Maria Rennit.

Eesti otsib superstaari 2018 finaalshow
Eesti otsib superstaari 2018 finaalshow Foto: Konstantin Sednev/Madis Sinivee

Jälgi melu koos meiga BLOGIST: 

Tagasi üles