Kristjan Jõekalda ja Teet Margna leidsid suveks uue väljakutse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lõppenud telehooaeg toob suveks ekraanidele palju uut ja huvitavat. Kanal 2 alustab taas meeleoluka suvise uudistesaatega «Suvereporter», kes üllatab värskete heatujuliste saadete ja saatejuhtidega. 

Juba aastakümneid sõbrad, kolleegid ja koostööpartnerid olnud Teet Margnat ja Kristjan Jõekaldat on iga mööduva telehooajaga üha raskem teineteisest eraldada. Meestevaheline hea läbisaamine ja lavakeemia on nõnda siiras, et jõuab hõlpsasti ka televaatajani. Läbi aastate mitmetes erinevates rollides mitmesuguseid telesaateid tootnud mehed pälvisid eelmisel aastal ka Eesti Meelelahutusauhindade galal aasta meelelahutaja tiitli. Esmakordselt anti tiitel duole. 

Armastatud telepersoonid panevad end sel suvel uude rolli ning asuvad «Suvereporteri» saatejuhtideks. Heatujuline ja senisest erinev formaat on kindlasti tore väljakutse ka juba kogenud telemeestele. 

Kanal 2 suvine ja vallatu uudistemagasin «Suvereporter» stardib uute ning üllatuslike saatejuhtidega juba 4.juunil kell 19.00. Suvehooajal on saade veelgi põnevam, meelelahutuslikum ja ka pool tundi pikem, pakkudes uudiste kõrval ohtralt üllatusi ja meeleolukat kaasalöömist.

«Suvereporter» hoiab kätt pulsil kõigel põneval, mis Eestis ja välismaal toimub. Teravate päevakajaliste uudiste kõrval külastab suvine uudistesaade suursündmusi ja üllatab põnevate külalistega, sh võõrustab «Suvereporteri» lilledesse mattunud rõdu ka tänavu erinevaid lahedaid artiste, kes millegi uuega välja on tulemas. Muusikat, praktilisi nippe ja uudiseid täiendavad suviselt ahvatlevad retseptinipid, mida katsetavad ja valmistavad tuntud Eesti inimesed.

Vaatajatel on kogu suve võimalus kaasa lüüa ka konkurssidel. Traditsiooniliselt läheb loosi ka «Suvereporteri» torusaun. Lisaks konkurssidele ja reportaažidele on selgi aastal saates terve suve üles astumas värvikad külalised. Samuti saab kaasa elada seiklustele nii kodumaal kui võõrsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles