Briti saatejuhi jälitaja: ma kuulen naelte kiunumist, kui ma neid sinu ristilöömiseks teritan

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christine Lampard
Christine Lampard Foto: AFP / Scanpix

Briti saatejuhi Christine Lampardi jälitaja, kes hirmutas naist nii väga, et ta ei julgenud üksi väljaski olla, on praegu kohtu all ja ootab karistust. Jälitaja saatis naisele mitmeid teateid, kus kirjeldas, mida ta temaga teha tahab.

39-aastane Christof King saatis telestaarile mitmeid säutse, e-kirju ning külastas naist mitmel korral ajavahemikul jaanuar 2015 kuni eelmise aasta september. Kõikide saadetud säutsude seast paistavad välja kaks, milles King kirjutas Christine'ile: «Ma kuulen naelte kiunumist, kui ma teritan neid sinu ristilöömiseks» ning «ma mõtlen, mida ma sinu hauakivile kirjutan».

Metro kirjutas, et 39-aastane Christine Lampard sai mehelt sellel ajaperioodil ka kirju ning King külastas korduvalt kodu, kus naine koos abikaasa Frank Lampardiga elas. Christine sõnas kohtule antud avalduses, et ta peitis end magamistuppa, kui King tema kodu juurde ilmus ja väljas koduvärava ees ootas. «Ma ei lähe enam üksi välja, ma lähen alati kellegagi koos välja.» 

Endine Chelsea jalgpallur Frank Lampard kirjeldas, kuidas nad naisega eelmisel aastal koju jõudsid, mille järel Christine sai šoki, kui nägi jälitajat maja ees ootamas.

Christine'i abikaasa Frank Lampard.
Christine'i abikaasa Frank Lampard. Foto: Twitter.com

Prokurör Alistair Smith sõnas Isleworthi kohtus, et King tundis, et tema saatuseks oli telesaatejuhiga koos olla. «Tema motivatsiooniks paistis olevat mingi side või eelnevalt sõlmitud emotsionaalne side,» sõnas prokurör. 

Frank Lampard kirjeldas ka ise, kuidas tema abikaasa ja nende majapidaja peitsid end magamistuppa, kuna nad olid liiga hirmul, et sealt välja tulla. «See muutis meid mõlemaid haavatavaks, ta oli hirmul, muutus närviliseks ja tõesti kartis oma turvalisuse pärast,» rääkis Frank. «Ma nägin, et Christine oli ärevil ja närvilisem kui iial enne. Majapidaja ütles ka korduvalt, et Christine ei tohiks üksi välja minna,» lisas endine jalgpallur.

Christine rääkis eelmisel aastal, kuidas abikaasa pidi sekkuma, kui tuli välja, et King broneeris endale toa samas hotellis, kus nemad olid. King on praegu kautsjoni eest vabaduses ja peab esmaspäeval kohtusse naasma, kus talle karistus määratakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles