Nii zürii kui publiku poolt parimaks meessaatejuhiks valitud Roald Johannson: see teeb mind alandlikuks ja annab palju motivatsiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Meelelahutusahindadel viis parima meessaatejuhi tiitli koju Roald Johannson, kes seisis vastamisi kahe suure rahva lemmikuna. Klassikalises mõttes mitte meelelahutusliku saate juhina, on selline tunnustus mehe jaoks väga oluline. 

Nii EFTA kui Meelelahutusauhinda peab Roald ühtiivsi oluliseks, lihtsalt erineval moel. Ühest küljest on professionaalse žürii poolehoiu pälvimine tohutult suur tunnustus, samas tehakse saateid ju televaatajatele. Kui neile meeldib, siis on see vaat, et olulisemgi kui see, mida tähtsad ninad arvavad. «Eks see ole veidi nagu oma lemmiklapse valimine,» sõnab ta, et mõlemad tunnustused teevad talle suurt rõõmu.

Vaata videost, milliseid Eesti saatejuhte peab Roald oma suurimateks eeskujudeks ja mida arvab mees seni tehtud tööst ise!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles