Katrin Lust tegi reisil vea, mille orki on lennanud tuhanded Eesti päikeseturistid

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Lust
Katrin Lust Foto: Madis Sinivee

Saatejuht Katrin Lust naasis hiljuti puhkusreisilt Saksamaalt ja Itaaliast ning avastas koju jõudes, et ta on päikesega liiale läinud. Ta ütles, et pani päikesega nii üle nagu oleks tasuta Botoxit saanud.

Pildilt, mida Lust oma Instagramis jagas, on tõesti näha, kuidas see on tulipunane ning kuuma päikese tõttu kannatada saanud.

Tema ärapõlenud nägu tekitas ka kahtluseid, kas ta saab Kroonika meelelahutusauhindadest osa võtta. 

«Ärkasin täna hommikul päikesepõletusest täiesti paistes näoga ja mõtlesin, et sellisena ei saa mitte iial ühelegi peole minna,» kirjutas Lust eile Facebooki postituse juurde. «Aga siis mõtlesin, et nii paljud teist hääletasid minu poolt.... Kuidas ma saan oma päikesepõletatud näo pärast mitte kohale ilmuda?!? Selline möku ma ka ju pole! Niiet just vuntsisin end üles, rohkelt puudrit ja huulepulka, ja suundun Kroonika peole,» selgitas saatejuht, kes oli üks kolmest parima naissaatejuhi nominendist.

Katrin Lust
Katrin Lust Foto: facebook

Katrin Lust läks Kroonika meelelahutusauhindadele kohale, aga kuigi ta ei võitnud, siis valmistas ta fännidele oma käiguga head meelt.

Parimaks naissaatejuhiks valiti Anu Välba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles