Staarblogija Mallukas hakkab tegema telesaadet: äratundmisrõõmu jätkub igale perele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Konstantin Sednev

Blogija Mallukas ehk Mariann Treimann asub koos perega puhkama. Kuidas suvitamine kasvava kõhu, aastase Lende ja nelja-aastase Mariga välja kukub? Lõbusal rännakul avastatakse Eestimaad ja tutvustatakse lastega reisimise ilu ja valu.

Mida teha lastega suvises Eestis? Ette võetakse kõik see, mis suvitava eestlase suveplaanidesse kuulub – grillipeod, aiatööd, festivalid, seikluspargid, reis läbi Eesti ja palju muud.

Telesari «Malluka suvi» avastab lõbusal rännakul Eestimaad, näeme lastega reisimise ilu ja valu ning tutvume selle pöörase perega lähemalt. Marianni perele omases lõbusas võtmes jagatakse ka praktilisi soovitusi suvisteks ettevõtmisteks.

Ka Mariann ise on sarja osas ootusärev: «Sari tuleb lõbus ja usun, et äratundmisrõõmu on selles igal perel, kus lapsi kunagi olnud on. Mingi nipiga satume me iga päev päris pöörastesse ja naljakatesse sekeldustesse ja seda kõike ongi kavas ilmarahvale näitama hakata. Lühidalt - kindla peale saab nalja ja kindla peale saab häid näpunäiteid, mida lastega suvel teha.»

Esimene osa näeb eetrivalgust 4. juunil Kanal 2-s.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles