VIDEO Kristiina Heinmets-Aigro meelelahutusse naasmisest: ma täna tunnen, et võib-olla võiks juba midagi teha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kroonika auhindade jagamisel püüdis Elu24 kinni Miss Estonia '97, saatejuhi ja teleprodutsendi Kristiina Heinmets-Aigro, et tema käest uurida, kuidas jõuda tippu meelelahutusmaailmas. 

«Minu jaoks on tipp Inga Lunge,» tunnistas Heinmets-Aigro avameelselt. «Teha sellist seriaali ja olla niivõrd südamlik ja armas inimene ja see hing, mis tal nagu seest tuleb. Seda on ekraanil näha. Võib-olla ongi kõige tähtsam see, et sa oled täpselt see, kes sa oled. Sul on süda õiges kohas. See on see, mis meeldib vaatajatele.»

Kristiina Heinmets-Aigro kinnitas ka, et võitjate osas on tema süda väga rahul. Võitis ju ometi tema lemmiksaade «Su nägu kõlab tuttavalt» ning auhindadega pärjati ka Inga Lunge, kes teeb kaasa seriaalis «Pilvede all» ning Kristiina sõbranna lapsepõlvest, Maris Järva.

Kui oluline roll on meelelahutusel Kristiina elus? Millal võib teda taas meelelahutusmaailmas keerlemas ja pöörlemas näha? Vaata videot ja saad teada!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles