Aaretejaht alaku! Vähem kui nädala pärast Eestit külastav Stone Sour peidab ka Tallinnasse hinnalise üllatuse

Kadi-Maarja Võsu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stone Sour'i solist Corey Taylor
Stone Sour'i solist Corey Taylor Foto: SGSAN / Scanpix

5. juunil Eestis esinev Stone Sour andis oma sotsiaalmeedia kaudu teada nende kitarristi kavalast plaanist igasse külastatud linna väärtuslik aare peita. 

Rokk- ja metabänd Stone Sour on tuntud oma mänguliste ja fänne kaasavate üllatuste poolest. Näiteks 2010. aastal väljaantud megahiti «Say You'll Haunt Me» muusikavideosse peideti hulgaliselt vihjeid, mille dešifreerijat ootas ees magus kohtumine bändi liikmetega. Ka varasematel esinemistel on bändi kitarrist Josh Rand esinemispaikadesse mitmeid üllatusi jätnud. Tänavuse Euroopa tuuri jaoks plaanib ta kõikidesse esinemislinnadesse peita ümbriku, mille sisu igas mõttes väärtuslik. Mees on suur Star Warsi fänn, seetõttu on mõned valitud aarded populaarse saagaga seotud.

Valikusse läheb kolm erineva sisuga ümbrikku:

Esimeses on neli medikat: kaks Ameerika jalgpallimeeskonna Atlanta Falcons'i logoga ning üks Esimese Ordu ja Madaloriani oma. Ümbrik number kaks sisaldab nelja Star Warsi teemalist medikat. Kolmas ümbrik võib erinevatel arvamustel Stone Sour'i fänni jaoks olla kõige hinnalisem: Josh Rand'i signatuurseks saanud bändi logoga Zippo välgumihkel.
Loomulikult on igas ümbrikus ka kitarristi väärtuslik autogramm. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles