Mihkel Raud ei halasta noortele superstaarihakatistele: ma lähen kärna, kui ma neid kuulen

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib superstaari kuues hooaeg
Eesti otsib superstaari kuues hooaeg Foto: Eero Vabamägi

Superstaarisaate kõige julgemate väljaütlemiste poolest tuntud talendikohtunik Mihkel Raud ei anna noortele asu, vaid pillub järjest krõbedusi. Malbe Ines tema kõrval hirnub end lihtsalt herneks.

Mihkel Raud kritiseerib saatest saatesse julmalt ja humoorikalt noorte välimust, lavašõud ja loomulikult ka lauluhäält.  «Ma ei taha teie tiibu kärpida noored, aga...» alustab Mihkel saates tihti kurjakuulutavalt oma arvamuse avaldamist.

 «See, mis ma kuulsin oli kuritegelikult must,» teatab Mihkel Raud. «Ma lähen kärna, kui ma neid kuulen,» laksib ta edasi. 

«Sinu etteaste oli nagu tsirkuse number: kõigepealt tuli karu kolmerattalisega, siis on kloun ja lõpuks laulad sina,» on Mihkel ka väga šõukriitiline.

"Eesti otsib superstaari" 8.voor: Mihkel Raud, Eda-Ines Etti ja Koit Toome
"Eesti otsib superstaari" 8.voor: Mihkel Raud, Eda-Ines Etti ja Koit Toome Foto: Madis Sinivee

«See oli totaalne katastroof, armas sõber, miks sa seda tegid?» ahastas Mihkel Raud peale Udo Sepa esinemist tantsuvoorus.

«Kui ma ütlesin, et juuksed tuleb korda teha, siis pärsid niimoodi ma seda ei mõelnud,» märkab Mihkel iga detaili.

Aga ega talendikohtunik Koit Toomegi suupeale kukkunud ei ole. Viimases saates küsis ta Mihkel Raualt peale duetti Sissiga, et kuidas on vahelduseks laulda koos solistiga, kellel laulusõnad peas on.

Vaata Mihkel Raua krõbedamaid ja naljkamaid väljaütlemisi järele SIIT:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles