Anna Gavronski läheb suveks «Ringvaatesse»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Gavronski
Anna Gavronski Foto: Sander Ilvest

«Ringvaate» põhihooaeg lsai läbi aga suvine «Ringvaade» on tagasi juba alates 2. juulist kuni augusti lõpuni ning saatejuhid on Anna Gavronski, Hannes Hermaküla ja Jüri Muttika. 

ETV igapäevase meelelahutussaate «Ringvaade» vastutavaks toimetajaks saab alates 1. juunist Kai Väärtnõu, kes seni töötas saate toimetajana.

Viimased viis aastat vastutava toimetajana töötanud Kajar Kase siirdub tööle Reformierakonna kommunikatsioonijuhi ametikohale.

«Sest jah, minu aeg «Ringvaates» on selleks korraks läbi. Sellest on ses mõttes kahju, et nii huvitavat tööd ma selles elus tegema ei pruugi sattuda. Ainus lootus on, et järgmine amet võiks olla eelmisest olulisem,» kirjutab Kajar Kase facebookis.

«Ringvaatel» on ETV programmis viimased üheksa aastat väga oluline koht. «Mul on hea meel, et saate juhtimist jätkab nii võimekas juht nagu Kai, keda saate toimetus juba usaldab,» ütles elamussaadete toimetuse juht Karmel Killandi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles